Ziarul electronic al arădenilor

Intervenţii ale pompierilor din Arad după cutremur

Pompierii au intervenit, marţi seară, după ce în municipiul Arad localnici de pe mai multe străzi au raportat că elemente de construcţie şi tencuieli au căzut de pe faţadele unor clădiri, o altă misiune de recunoaştere având loc în judeţ.

Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Arad au declarat că au primit mai multe apeluri de la locuitori de pe străzi din zona centrală şi din zona arhitecturală a oraşului, cum ar fi străzile Mărăşeşti, Episcopiei, Decebal sau Lucian Blaga.

„Avem solicitări pentru degajarea unor elemente de construcţie de pe clădiri, cum ar fi tencuieli sau elemente din componenţa arhitecturală a imobilelor. Nu sunt semnalate alte incidente sau victime. De asemenea, echipaje operative au fost trimise în teren pentru efectuarea misiunilor de recunoaştere în municipiu şi judeţ“’, a declarat, pentru Agerpres, purtătorul de cuvânt al ISU Arad, Alexandra Klein.

Un cutremur de suprafață cu magnitudinea 5,2 pe scara Richter a fost înregistrat, marți, în județul Arad. INFP a anunțat ulterior că seismul înregistrat marți seară a avut o magnitudine de 5,2 pe scara Richter, la o adâncime de 5,6 km. Cutremurul a fost localizat în zona Păuliș.

foto: Facebook

UPDATE Cutremur cu magnitudinea 5,2, în județul Arad

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.