Ziarul electronic al arădenilor

UPDATE Incendiu într-un hotel de la marginea municipiului Arad

Un incendiu a izbucnit, marţi, într-o încăpere a unui hotel aflat la marginea municipiului Arad, toate persoanele aflate în clădire reuşind să se evacueze.

Conform ISU Arad, flăcările au izbucnit într-o încăpere destinată bagajelor, iar holurile hotelului Ibis au fost umplute de fum.

„Toate persoanele aflate în clădire s-au autoevacuat. În camera destinată bagajelor au ars în special materiale textile, motiv pentru care au existat degajări de fum dens“, a informat ISU Arad.

Flăcările au fost stinse, iar pompierii verifică, pe nouă etaje, toate încăperile care comunică cu cea în care a avut loc incendiul.

Cauza declanşării incendiului este în curs de cercetare.

UPDATE

„În momentul sosirii echipajelor de intervenție, incendiul se manifesta într-o încăpere de aproximativ 8 mp, la parterul hotelului. Încăperea are rol de depozit a bagajelor turiștilor. În această perioadă, în încăpere se aflau diverse bunuri (cearceafuri, baxuri cu șervețele). Incendiul se manifesta cu degajare mare de fum și cu posibilitatea de propagare la etajele superioare, prin canalul tehnic, dar a fost observat la timp. Instalația de detecție/semnalizare din dotarea hotelului a semnalat incendiul. A fost stins în aproximativ 15 minute. Cauza probabilă a incendiului este un scurtcircuit. Din hotel s-au autoevacuat 5 persoane, personal al hotelului“, a informat ISU Arad.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.