Ziarul electronic al arădenilor

Incendiu într-un bloc din Arad. Zeci de persoane au fost evacuate

VIDEO Pompierii militari au intervenit, duminică seara, pentru lichidarea unui incendiu declanșat într-o garsonieră dintr-un bloc situat în cartierul Aurel Vlaicu din municipiul Arad.

Incendiul a fost raportat în jurul orei 22.20, când dispeceratul ISU Arad a primit un apel de urgență cu privire la un incendiu ce se manifesta la o garsonieră de la etajul 2, dintr-un bloc de pe str. Predeal.

„Initial nu au existat informații cu privire la posibile victime“, a transmis ISU Arad.

Pentru lichidarea incendiului s-au deplasat Detașamentul de Pompieri Arad cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă, o autospecială de descarcerare, o autospecială de lucru și salvare de la înălțime, două ambulanțe tip SMURD, una tip C și una tip B, precum și un echipaj medical SAJ.

„După efectuarea recunoașterii s-a constatat faptul că incendiul se manifesta într-o garsonieră, iar blocul era inundat cu fum. S-a acționat în paralel pentru lichidarea incendiului, cât și pentru evacuarea locatarilor. Au fost evacuate aproximativ 60 – 65 de persoane. 10 persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale, iar 5 dintre acestea au transportate la spital“, a informat ISU Arad.

Conform sursei citate, incendiul a fost lichidat după aproximativ 15 minute. Cauza probabilă a declanșării incendiului este în curs de stabilire.

foto/video: ISU Arad

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.