Ziarul electronic al arădenilor

Hărțuire și șantaj. Un arădean a primit peste 5.000 de mesaje de amenințare

Un arădean a primit peste 5.000 de mesaje de amenințare, iar autorul acestora a fost depistat și reținut pentru hărțuire și șantaj.

Polițiștii de la Secția 1 Rurală Arad, împreună cu cei ai Serviciului de Investigații Criminale din cadrul I.P.J. Timiș, au desfășurat, în ziua de 28 ianuarie, o percheziție domiciliară pe raza localității Șag, din județul Timiș.

„În urma cercetărilor efectuate s-a stabilit că un bărbat de 32 de ani, din aceeași localitate, din luna noiembrie 2020, până în prezent, ar fi trimis peste 5.000 de mesaje (text și video) de amenințare unei persoane din Arad, care i-ar datora 5.000 de euro. Banii ar reprezenta contravaloarea unei construcții realizate la domiciliul persoanei vătămate“, se arată într-un comunicat de presă remis de Inspectoratul de Poliție al Județului Arad.

Bărbatul din Șag a fost condus la sedul I.P.J. Arad pentru audieri, fiind reținut de polițiști pentru 24 de ore pentru săvârșirea infracțiunilor de amenințare, hărțuire și șantaj. Acesta urmează să fie prezentat magistraților de la Judecătoria Arad cu propunere de arestare preventivă.

Polițiștii continuă documentarea activității infracționale a celui în cauză, a mai informat IPJ Arad.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.