Ziarul electronic al arădenilor

Hagi, înaintea meciului cu UTA: Ne aşteaptă o partidă grea, dar vrem cele trei puncte

Antrenorul formaţiei Farul Constanţa, Gheorghe Hagi, a prefaţat partida împotriva echipei UTA, care va avea loc joi, şi a afirmat că echipa din Arad a crescut de la meci la meci, iar antrenorul Mircea Rednic „ştie ce face“.

Hagi a declarat miercuri, într-o conferinţă de presă, că îşi doreşte ca jucătorii săi să fie mai inspiraţi la finalizare decât au fost în partida cu Universitatea Cluj.

„Este un meci restant în care jucăm acasă, iar contra unui bun prieten şi un coleg cu care am jucat împreună, am crescut împreună. Este un meci important, aşa cum a fost cel cu Cluj de acasă, unde cred că am încercat şi am reuşit să ne impunem ritmul şi intensitatea jocului, dar în ultimii 30 de metri am fost mai puţin inspiraţi. Sperăm ca de data aceasta să fim mai inspiraţi în ultimii 30 de metri, pentru că ne-am creat foarte multe ocazii. Am făcut un meci, din punctul meu de vedere, bun, unde ne-am impus la toate capitolele, atât în posesie, atât în duel şi în presiune cu cei de la Cluj şi sperăm acum şi cu UTA să o facem la fel de bine şi cu mai multe goluri”, a declarat Hagi.

El nu se va putea baza în această partidă pe Nedelcu, Grigoryan, Vână, Benchaib, Cojocaru şi Andronache, care sunt accidentaţi, iar Larie şi Louis Munteanu sunt incerţi.

Hagi a mai afirmat că UTA Arad a crescut de la meci de la meci.

„UTA a crescut de la meci la meci, creşte de la meci la meci. Sunt convins că Mircea ştie ce face. Practic, a demonstrat de fapt că ştie ce face, când meci de meci a fost o echipă mai bună, mai omogenă, mai puternică. O echipă destul de puternică, diferită puţin faţă de ce era U Cluj, mult mai puternică, mult mai verticală. Cu siguranţă ne aşteaptă un meci de luptă, un meci greu. Ştim că a jucat foarte bine cu echipele foarte bune. Trebuie să ne facem jocul nostru, să încercăm să fim mai buni ca ei. I-am analizat, am văzut ce calităţi au, ce defecte au şi sperăm să fim noi într-o formă foarte bună, într-o zi bună”, a mai declarat antrenorul Farului.

Meciul dintre Farul Constanţa şi UTA Arad va avea loc joi, de la ora 20.00, pe stadionul din Ovidiu.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.