Ziarul electronic al arădenilor

Grup de consilieri voluntari la Primăria municipiului Arad

În conferința de presă de luni, Călin Bibarț, primarul municipiului, a prezentat un nou proiect #pentruArad.

„Cel mai important lucru pentru ca o administrație să devină mai eficientă și implicit, un primar să devină mai performant, îl reprezintă asocierea cu oameni competenți din fiecare domeniu de specialitate. Echipa pe care am format-o cu acești profesionişti aduce un mare plus dezvoltării Aradului.

Îi felicit şi le mulțumesc că au acceptat să lucreze şi să se implice fără a avea pretenția vreunui beneficiu material. Acest efort este făcut pentru arădeni, #pentruArad”, a declarat Călin Bibarț, primarul municipiului Arad.

Cine sunt membrii echipei?

– Stanca Dorin va activa în domeniul investițiilor publice, al construcțiilor și dezvoltării urbane.

– Mirel Talpeș va avea ca şi activitate dezvoltarea comunitară, socială și filantropică.

– Beleiu Corneliu va activa în domeniul economic şi al strategiilor financiare.

– Patricia Dinga se va ocupa de situațiile care țin de tineret, activism civic, dezvoltare comunitară şi modalități de creștere a interesului participării cetățenești la guvernare locală.

– Szentesi Silviu se va ocupa de domeniul educației, cercetării, activismului civic şi de obiectivele formării profesionale.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Primăria Municipiului Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.