Ziarul electronic al arădenilor

Goombay Dance Band, la Revelionul popular din centrul Aradului

Revelionul popular va fi organizat și în acest an în centrul Aradului, unde va fi amplasată o scenă pe care vor urca cei de la Fantazia, Kamelia și trupa Goombay Dance Band, iar trecerea în noul an va fi marcată cu un foc de artificii.

Organizatorii evenimentului, Primăria şi Centrul Municipal de Cultură, îi invită pe arădeni să sărbătorească împreună trecerea în Noul An, la Revelionul „Centenarô care va fi marcat, conform tradiţiei, în centrul orașului cu un concert și un foc de artificii.

Invitații speciali ai Revelionului Popular de la Arad sunt membrii legendarei trupe Goombay Dance Band, din Germania.

În deschiderea concertului susținut de Goombay Dance Band, în seara zilei de 31 decembrie, pe scena din fața Palatului Administrativ vor urca, de la ora 22.00, arădenii de la Fantazia și Kamelia.

Goombay Dance Band este o trupă germană creată în 1979 de Oliver Bendt, numită astfel după un mic golf de pe insula Caraibe Sf. Lucia. Muzica lor are un sunet distinctiv (oarecum similar cu BoneyM), care este un amestec de soca, calypso și western pop.

Grupul s-a bucurat de cel mai mare succes comercial la începutul anilor ’80, înregistrând hit-urile „Sun of Jamaica“, „Seven Tears“ și „Aloha-Oe, Until We Meet Again“.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.