Ziarul electronic al arădenilor

Gheorghe Stoian, numit secretar general al Prefecturii Județului Arad

Gheorghe Stoian a fost numit în funcția de secretar general al Instituției Prefectului – Județul Arad, decizia fiind semnată de premierul Florin Cîțu și publicată în Monitorul Oficial.

Fost prefect al județului Arad, Gheorghe Stoian a ocupat, până la numirea în funcția de secretar general al Prefecturii Arad, postul de inspector principal în cadrul Corpului de control al prefectului.

Propunerea pentru ocuparea acestei funcții a fost făcută de Instituția Prefectului – Județul Arad, în 2 aprilie 2021,

Decizia numirii în funcția de secretar general al Prefecturii Arad a fost publicată, miercuri, în Monitorul Oficial.

„Începând cu data intrării în vigoare a prezentei decizii, domnul Gheorghe Stoian, inspector principal în cadrul Corpului de control al prefectului, exercită, cu caracter temporar, funcția publică vacantă din categoria înalților funcționari publici de secretar general al Instituției Prefectului – Județul Arad, pentru o perioadă de 6 luni“, se arată în documentul semnat de premierul Florin Cîțu.

Gheorghe Stoian a fost eliberat din funcția de prefect al județului Arad la începutul lunii martie. Stoian a fost numit prefect al județului Arad în decembrie 2019. Până la numirea ca prefect, Gheorghe Stoian a ocupat funcția de administrator public al județului Arad.

Ministrul Administrației și Internelor, Lucian Bode, a declarat recent că numirile în funcţiile de secretari generali ai prefecturilor din ţară sunt făcute în urma unor evaluări.

Funcţia de secretar general în cadrul prefecturilor a fost introdusă în Codul administrativ în luna februarie.

Gheorghe Stoian, eliberat din funcția de prefect al județului Arad

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.