Ziarul electronic al arădenilor

Focuri de armă trase de poliţişti în timpul urmăririi unui bărbat care nu a oprit la mai multe filtre

Mai multe focuri de armă au fost trase de către poliţişti aflaţi în urmărirea unui suspect care conducea un microbuz, în noaptea de joi spre vineri, pe străzile din municipiul Arad, în cele din urmă bărbatul pierzând controlul volanului şi izbindu-se cu vehiculul de un indicator rutier.

Bărbatul urmărit de poliţişti este cetăţean austriac şi are 64 de ani, a anunțat IPJ Arad.

„Poliţia Oraşului Lipova a fost sesizată prin apel 112 cu privire la un scandal între două persoane în localitatea Căpâlnaş. La faţa locului s-a deplasat de îndată un echipaj de poliţie, iar la momentul sosirii acestuia un bărbat a demarat pe DN 7, cu un autoturism, spre localitatea Lipova. Poliţiştii l-au urmărit pe acesta, care nu a oprit la semnalele acustice şi luminoase, fiind constituite trei filtre rutiere (Lipova-Vladimirescu-Arad) şi dat în consemn“, a informat IPJ Arad.

Conform sursei citate, bărbatul a ajuns în municipiului Arad, „unde a circulat doar pe contrasens, iar pentru oprirea acestuia, după efectuarea somaţiei legale, s-a impus executarea unor focuri de armă în direcţia roţilor din spate ale autoturismului“.

„Pe strada Andrei Şaguna din municipiu, conducătorul auto, un bărbat de 64 de ani, cetăţean austriac, a pierdut controlul asupra autoturismului, intrând în coliziune cu un indicator rutier. Întrucât bărbatul era rănit în zona umărului, la faţa locului a fost solicitată de urgenţă o ambulanţă, fiind transportat la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale“, mai arată IPJ Arad.

Cercetările sunt continuate de către poliţişti, în vederea stabilirii împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

Surse din cadrul IPJ au declarat, pentru Agerpres, ca bărbatul se certase cu soţia. În urma unui apel la 112, un echipaj de poliţie a mers acasă la cuplu, moment în care bărbatul s-a urcat în microbuz şi a fugit. El nu a oprit la mai multe filtre rutiere de pe traseul de peste 80 de kilometri parcurşi.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.