Ziarul electronic al arădenilor

Festivalul Berii, ediția 2023, la Arad

După succesul de care s-a bucurat anul trecut, Festivalul Berii revine și anul acesta cu o ediție care se anunță cel puțin la fel de reușită ca cea de anul trecut.

Startul petrecerii va fi dat joi, 29 iunie, ora 20.00, când pe scena principală a festivalului de la Ștrandul Neptun va avea loc un concert extraordinar de rock simfonic susținut de Filarmonica Arad și trupa Cargo.

Intrarea la acest eveniment este liberă.

Până în 2 iulie, Ștrandul Neptun va fi punctul de întâlnire al celor care vor să petreacă savurând diferite sortimente de bere, ascultând muzică bună și bucurându-se de parcurile de distracții ce vor fi amenajate în proximitatea scenei principale. Vor fi patru seri de concerte cu artiști ai momentului, dar și trupe care au adunat de-a lungul anilor mii de fani.

Ca și la ediția de anul trecut, Primăria Arad, prin Centrul Municipal de Cultură și societatea Recons Arad, sunt parteneri ai evenimentului.

Vineri, 30 iunie, începând cu ora 18.00, pe scena principală a festivalului vor urca: Victor Diaz, Dan Ciotoi, Yny Sebi, DJ Project și trupa Iris.

Scena 2 este rezervată celor de la Daniel’s Brothers Band, care începând cu ora 20.00, propun un concert live de muzică retro.

Sâmbătă, 1 iulie, tot de la ora 20.00, pe scena principală vor urca: Victor Diaz, Grupul Vouă, Mirabela Dauer, Rareș, Puya, Bogdan DLP.

Pe Scena 2, tot de la ora 20.00 vor urca suflătorii de la Banater Musikanten.

Ultima zi de festival îi aduce la Arad pe Ștefan Bănică Jr., Dorian Popa și pe Lil Cagulă. Pe Scena 2 de la ora 20.00 revin cei de la Banater Musikanten.

Parcurile de distracții de la Festivalul Berii Arad sunt tărâmurile magice, unde distracția și jocul capătă noi înțelesuri atât pentru adulți, cât și pentru copii.

Cel mai mare Ferris Wheel prezent vreodată în Arad va putea fi încercat doar în acest weekend cu ocazia Festivalului Berii, iar copiii cu vârste între 2 și 14 ani se vor putea bucura de ansamblurile de joacă cu zone de cățărat, tobogane, leagăne, balansoare, trambuline și insule de nisip.

„Primăria e partener al acestui eveniment. Noi am suportat din punct de vedere financiar partea de scenotehnică și onorariile artiștilor Ștefan Bănică Jr., Puya și Iris. Cred că va fi un eveniment pe care-l așteaptă arădenii, pentru că anul trecut a fost o reușită. Sunt convins că arădenii se vor bucura și de spectacol, de vreme bună și de bere. Am pus totuși o condiție: să se regăsească la vânzare și bere la 5 lei. Evident vor fi și sortimente mai scumpe, dar ne-am asigurat că arădenii vor găsi bere și la acest preț”, a  declarat primarul municipiului Arad, Călin Bibarț la finele conferinței de presă susținută luni.

Biletele și abonamentele se pot achiziționa atât în mediul online (festivalulberiiarad.ro), cât și fizic, la intrările principale, (Podul Decebal și pasarela pietonală de pe mal) pe toată durata evenimentului.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Primăria Municipiului Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.