Ziarul electronic al arădenilor

Femeie tâlhărită pe o stradă din Arad. Agresorul a fost arestat

Un tânăr a fost arestat preventiv, după ce a tâlhărit o femeie pe o stradă din municipiul Arad, agresorul fiind depistat la scurt timp de la comiterea faptei.

IPJ Arad a informat că, în dimineața zilei de 7 septembrie, polițiștii de la Secția 1 din cartierul Aurel Vlaicu au fost sesizați, prin S.N.U.A.U. 112, despre faptul că o femeie care se deplasa pe strada Libertății, vorbind la telefon, a fost împinsă de un bărbat necunoscut, în încercarea de a-i sustrage telefonul.

„Femeia ar fi prins telefonul și cu cealaltă mână, moment în care bărbatul ar fi lovit-o cu pumnul, reușind să i-l sustragă și să fugă într-o direcție necunoscută. La scurt timp de la sesizarea faptei de un trecător, polițiștii au depistat persoana bănuită de săvârșirea faptei. Este vorba despre un tânăr de 20 de ani, din Arad, asupra căruia a fost găsit și telefonul victimei“, se arată într-o informare remisă, marți, de Inspectoratul de Poliție al Județului Arad.

În baza probatoriului administrat, tânărul a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore și este cercetat penal pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie.

Totodată, magistrații de la Judecătoria Arad au emis pe numele tânărului un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.