Ziarul electronic al arădenilor

Femeie din Pâncota, ucisă în locuinţă în timpul unui jaf

O femeie în vârstă de 64 de ani din Pâncota, care locuia singură, a fost găsită moartă în casă, cu urme de lovituri pe tot corpul, fiind deschisă o anchetă pentru omor şi tâlhărie.

Potrivit Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Arad, apropiaţi ai victimei au găsit cadavrul şi au sunat la 112, iar poliţiştii sosiţi au descoperit pe corpul femeii numeroase urme de violenţă.

„La faţa locului s-a deplasat echipa operativă formată din poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale, Poliţiei Oraşului Pâncota, Serviciului Criminalistic şi medicul legist din cadrul SMLJ Arad sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Tribunalului Arad, care au constatat că cele sesizate se confirmă. Cadavrul a fost transportat la SJML Arad în vederea efectuării necropsiei şi stabilirii cu exactitate a cauzei decesului“, a transmis, luni, Biroul de presă al IPJ Arad.

Surse din rândul anchetatorilor au declarat, pentru Agerpres, că femeia locuia singură şi ar fi fost ucisă în timpul unui jaf. Ea a fost lovită cu un corp contondent, iar din locuinţă au dispărut bijuterii şi un telefon mobil. Familia victimei nu a putut stabili deocamdată dacă s-au mai furat şi alte lucruri din locuinţă.

La nivelul Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad a fost înregistrat un dosar pentru omor şi tâlhărie calificată, iar anchetatorii afirmă că au un cerc de suspecţi.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.