Ziarul electronic al arădenilor

Fără vizite la Spitalul Județean Arad. Ce trebuie să facă aparținătorii celor internați

Spitalul Clinic Județean de Urgență Arad a anunțat modul în care persoanele internate pot primi diverse bunuri, strict necesare, de la aparținători, dar și cum aceștia pot afla informații despre pacienți.

„Deoarece accesul vizitatorilor pe secțiile Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad este interzis vă aducem la cunoștință că aparținătorii care doresc să trimită diferite bunuri, strict necesare pacienților, pot face acest lucru adresându-se agenților de pază, aflați la intrarea în clădire. Acestea vor fi preluate mai apoi de către personalul secției în care este internat pacientul și vor fi înmânate acestuia.

De asemenea, aparținătorul, menționat în Fișa de Observație a pacientului, poate obține informații despre starea de sănătate a pacientului, prin telefon, direct de la medicul curant, apelând prin centrală – 0357.407.200 – secția dorită“, se arată într-o informare a Spitalului Județean Arad.

La sfârșitul lunii februarie, Spitalul Clinic Județean de Urgență Arad a anunțat că nu are pacienți diagnosticați cu coronavirus, dar a fost întrerupt programul de vizită a persoanelor internate, pentru siguranța acestora.

„La ora actuală nu avem niciun pacient diagnosticat cu coronavirus și nu există nicio suspiciune de infecție cu coronavirus. Spitalul Clinic Județean de Urgență Arad nu se află în carantină, însă pentru siguranța pacienților internați în spital, s-a decis întreruperea programului de vizită“, a anunțat Spitalul Clinic Județean de Urgență Arad.

Conform sursei citate, consultațiile în regim de ambulatoriu și în regim de spitalizare de zi se desfășoară după programul normal.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.