Ziarul electronic al arădenilor

Familia Regală își petrece sărbătorile de iarnă la Săvârșin. VEZI programul

Familia Regală își va petrece sărbătorile de iarnă la Castelul de la Săvârșin, iar înainte de Crăciun va împărți cadouri familiilor nevoiașe din comună, colindătorii urmând să fie primiți în ziua de 22 decembrie.

Biroul de Presă al Casei Majestății Sale Custodelui Coroanei a informat că Familia Regală va petrece zilele de Crăciun și Revelionul, la Castelul Săvârșin.

„Majestatea Sa Margareta și Alteța Sa Regală Principele Radu se vor afla la Săvârșin de Crăciun și Anul Nou, alături de ASR Principesa Sofia“, a anunțat Biroul de Presă al Casei Majestății Sale Custodelui Coroanei.

Conform programului anunțat, în ziua de 22 decembrie, în intervalul orar 11.30 – 13.00 15.00 – 17.00, Familia Regală va primi colindători la Săvârșin, în Satul Regal.

În ziua de 23 decembrie, de la ora 11.00, Majestatea Sa Margareta va împărți cadouri familiilor nevoiașe din Săvârșin. În aceași zi, de la ora 14.00, Majestatea Sa va prezenta presei bradul din Salonul mare al castelului și masa de Crăciun din Sufrageria Mare, iar de la ora 16.00, Familia Regală va oferi cadouri angajaților de la Castelul Regal și Ocolul Silvic Săvârșin.

Ca în fiecare an, în ziua de Ajun, 24 decembrie, Dubașii de la Săvârșin vor fi așteptați în piața cu fântână din incinta Satului Regal.

În dimineața zilei de 26 decembrie, Familia Regală va participa la slujba din a doua zi de Crăciun, la biserica ortodoxă din comună.

„Familia Regală va petrece privat restul zilelor de Crăciun și Revelionul la Castelul Săvârșin“, a mai anunțat Biroul de Presă al Casei Majestății Sale Custodelui Coroanei.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.