Ziarul electronic al arădenilor

Eveniment caritabil în beneficiul Asociației Nevăzătorilor din Arad

Grupul cultural ,,Arta – visul îngerilor” organizează marți, 6 iunie, un spectacol caritabil în beneficiul Asociației Nevăzătorilor din Arad.

Spectacolul „Artă în dar“ va avea loc la Școala Populară de Arte din Arad, str. George Barițiu, nr. 16, de la ora 16.00, și va cuprinde recitaluri de muzică, lectură, o expoziție de pictură și momente teatrale cu trupele „Ana“ și „Har“, coordonate de actrița Oltea Blaga.

„Atunci când suntem veseli sau suntem triști, arta este locul spre care ne îndreptăm pașii și sufletele pentru a respira adânc și a redescoperi ceea ce suntem, dar uităm de multe ori, parte din Divin. Este plăcut să primești daruri, însă este mult mai frumos să înveți a dărui. Haideți așadar să fim, aici și acum, artă în dar, pentru cei cărora viața le-a zâmbit altfel, prietenii de la Asociația Nevăzătorilor din România, filiala Arad“, precizează organizatorii.

În cadrul evenimentului va fi organizată o tombolă, iar veniturile obținute din vânzarea biletelor vor fi donate Asociației Nevăzătorilor din Arad.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.