Ziarul electronic al arădenilor

Ești în căutarea unei locuințe spațioase? Aici găsești proiecte duplex pentru orice buget

Oricine a fost vreodată în situația de a căuta un spațiu anume de locuit știe că acest lucru necesită timp, dar și bani. Fie că și-a dorit un apartament sau o casă, acestea nu sunt întotdeauna amplasate în locurile dorite sau nu oferă acel grad de intimitate dorit.

Firma Smart Home Concept propune însă ceva diferit pe piața de profil și anume construcția unei case de la zero în locul ales, cu modelul dorit de către viitorul proprietar. O casă mică, cu etaj sau fără, cu mansardă sau un proiect duplex, toate aceste devin realitate într-un timp relativ redus, față de alte firme similare.

Descoperiți în articolul de mai jos ofertele diversificate ale echipei de la Smart Home Concept.

Proiecte duplex pentru locuit sau închiriere

Casele pot constitui o alegere avantajoasă atunci când se alege construcția lor într-un anumit loc. În funcție de avantajele oferite, construcția poate fi mai apropiată de un centru urban sau în mijlocul naturii, pentru relaxarea din vacanță, dar nu numai. De exemplu, dacă îți dorești ceva special, aici gasesti proiecte duplex, la prețuri avantajoase. Acest gen de construcții se definește prin case de tip oglindă, ce au, de regulă, un perete comun.

Proiectele de tip duplex se potrivește celor care vor să locuiască împreună, două familii, dar care să aibă intimitatea necesară. De asemenea și celor care vor să închirieze – vezi aici proiecte duplex economice, pentru orice buget.

De ce să alegi un proiect duplex – avantajele sunt evidente

Proiectele de case propuse de echipa de la Smart Home Concept sunt numeroase și fiecare dintre ele poate fi modificată chiar în timpul construcției. Totuși, Smart Home Concept nu face rabat de la calitate la niciun model conceput după gustul viitorilor proprietari. Astfel, proiectele duplex sunt printre cele mai avantajoase construcții, deoarece se fac economii serioase, în special la costurile de întreținere. Mai apoi vorbim de spații largi, care au în dotare de la 3 până la 6 camere, dar și un garaj care poate fi adăugat la cerere.

Duplexurile pot include parterul, dar și mansarda, iar pentru cei ce doresc și demisolul, va fi aranjat pentru a putea fi folosit corespunzător. Mai mult, se pot construi duplexuri în stiluri diversificate, de la cel clasic la cel sofisticat. Modelele sunt prezente în catalogul de pe site.

Proiecte optimizate după gustul proprietarilor

Proiectele puse la dispoziție de către echipa de la Smart Home Concept pot fi modificate și optimizate, adăugând diverse îmbunătățiri pe parcurs. Casele mici, cu mansardă, casele cu etaj sau casele moderne, toate primesc idei noi și se pot modifica pe parcurs, în funcție de dorințe.

Proiectarea caselor și avizele necesare de urbanism este sarcina echipei de la Smart Home Concept, compusă din experți, ingineri și arhitecți. Aceștia vor preda construcția finală la termenul stabilit, iar prețurile pot fi reeșalonate într-o manieră transparentă.

Echipa de aici poate fi contactată și pentru proiecte de blocuri, garaje sau proiecte pentru locuințe colective.

Mai multe detalii și modele de locuințe se găsesc doar pe pagina oficială smarthomeconcept.ro.

Contact: office@smarthomeconcept.ro

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.