Ziarul electronic al arădenilor

Două persoane rănite într-un incendiu provocat de proprietar, la o casă din Livada

Două persoane au fost rănite, joi după-amiază, în urma unui incendiu izbucnit la o casă din localitatea Livada, victimele primind îngrijiri medicale în urma arsurilor suferite.

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Arad, „la sosirea echipajelor de intervenţie, incendiul se manifesta la nivelul unei încăperi, pe o suprafaţă de aproximativ cinci metri pătraţi“.

„În interiorul casei a fost identificată o victimă – proprietarul casei, un bărbat în vârstă de aproximativ 62 ani, care a fost evacuată de către SVSU Livada din interiorul locuinţei şi preluată de către echipajul medical SMURD Terapie Intensivă Mobilă.

Bărbatul, conştient şi cooperant, prezintă arsuri la nivelul membrelor superioare şi la nivelul feţei. De asemenea, în sprijinul forţelor prezente, a fost solicitat şi un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Judeţean, care acordă îngrijiri medicale unei femei care s-a autoevacuat din locuinţă până la sosirea forţelor de intervenţie“, a transmis ISU.

Femeie a suferit arsuri la nivelul mâinilor şi a primit îngrijiri.

Incendiul a fost lichidat în limitele găsite, a mai informat ISU Arad.

„Cauza probabilă de producere a incendiului a fost stabilită ca fiind determinată de folosirea cu intenție a sursei de aprindere, în vederea generării incendiului“, se arată într-o informare remisă de ISU Arad.

foto: ISU Arad

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.