Ziarul electronic al arădenilor

Dosar penal. Persoană care trebuia să stea în izolare la domiciliu, prinsă cu câinele la plimbare

Procurorii au întocmit un dosar penal pe numele unei persoane care nu a respectat măsura izolării de domiciliu, fiind depistată în timp ce își plimba câinele într-un parc din municipiul Arad.

Dosarul de urmărire penală a fost întocmit de procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad, după ce polițiștii s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că o persoană aflată în izolare la domiciliu, urmare a revenirii din Germania, a fost depistată, la data de 28 martie, în Parcul Europa din municipiul Arad, în timp ce plimba câinele.

„În cauză a fost dispusă de către organele de cercetare penală începerea urmăririi penale cu privire la săvârşirea infracţiunii de zădărnicire a combaterii bolilor, prev. de art. 352 alin.1 C.P. Urmărirea penală continuă sub supravegherea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad, în vederea lămuririi tuturor împrejurărilor de fapt şi a stabilirii răspunderii penale“, se arată într-o informare remisă de Parchetul de pe lângă Tribunalul Arad.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.