Ziarul electronic al arădenilor

Domeniul Regal Săvârșin se deschide pentru public în luna aprilie

Satul Regal și Parcul Castelului Săvârșin vor fi deschise publicului în luna aprilie, iar în aceste zile se fac pregătiri pentru cei care vor să viziteze aceste locuri în perioada mai – octombrie.

„Se fac pregătiri intense pentru ca Satul Regal și Parcul Castelului Săvârșin să se deschidă publicului luna viitoare. Sperăm ca, în zilele de 28, 29 și 30 aprilie 2023, Fundația Colecția Regală să poată organiza o amplă serie de evenimente sportive, culturale, educative, precum și atracții turistice, la care publicul să fie primit cu brațele deschise“, informează savarsinregal.ro.

Conform sursei citate, Domeniul Regal Săvârșin va fi deschis publicului în perioada mai – octombrie 2023.

Vor putea fi vizitate Satul Regal, Casa Ceaiului, Muzeul Automobilului, Atelierul Auto al Regelui Mihai și Magazinul de Suveniruri, în zilele de vineri, sâmbătă și duminică, între orele 9.00 și 18.00.

„Parcul Regal poate fi vizitat în aceleași zile, dar numai cu înscriere prealabilă, la telefon: 0770.562.822, precum și pe e-mail: contact@savarsinregal.ro/ Vizitarea parcului se face numai în prezența unui ghid.

Vă rugăm să citiți site-ul oficial Săvârșin Regal înainte de a veni să vizitați domeniul. Programul de vizitare poate suferi modificări de la o lună la alta“, a mai informat savarsinregal.ro.

foto: savarsinregal.ro

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.