Ziarul electronic al arădenilor

Domeniul Regal Săvârşin, redeschidere festivă cu un concert

Domeniul Regal Săvârşin a fost redeschis, duminică, în prezenţa Majestăţii Sale Margareta şi a Principelui Radu, cu un concert de muzică clasică şi contemporană, în prezenţa unui numeros public, informează Familia Regală a României.

La ceremonie au luat parte primarul comunei, prof. Ioan Vodicean, membri ai Parlamentului României, ai Consiliului Judeţean Arad şi ai altor instituţii judeţene. A fost prezent un numeros public, venit mai ales din Arad, Timiş, Bihor şi Hunedoara.

În piaţa din Satul Regal (la intrarea pe domeniu), a avut loc un concert de muzică clasică şi contemporană, susţinut de Cvartetul Arădean, precizează o informare publicată de Familia Regală, pe pagina sa de Internet.

De asemenea, Custodele Coroanei române, Majestatea Sa Margareta, şi primarul Ioan Vodicean, au dezvelit placa inaugurală a Casei Ceaiului, cea mai recentă clădire restaurată de Fundaţia Colecţia Familiei Regale a României.

După concert, mai multe sute de persoane au vizitat Parcul Regal, Muzeul Automobilului, Atelierul Auto al Regelui Mihai, Magazinul de Suveniruri şi Casa Ceaiului.

Programul de vizitare a Domeniul Regal Săvârşin în luna mai va fi astfel: în fiecare zi de la ora 9.00 la ora 18.00, în zilele de 1 – 12 mai şi 23 – 31 mai.

foto: romaniaregala.ro

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.