Ziarul electronic al arădenilor

Doi bărbaţi au fost arestaţi preventiv după ce au tâlhărit un călător într-un tren

Doi bărbaţi au fost prinşi de poliţiştii arădeni după ce au tâlhărit un călător într-un tren care circula pe ruta Arad – Timişoara, victimei fiindu-i furată suma de 4.300 de lei.

Potrivit Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Arad, victima are 21 de ani şi călătorea pe timp de noapte, când a fost atacată în tren. Imediat ce a scăpat de atacatori, tânărul a sunat la 112.

„Poliţiştii Serviciului Judeţean de Poliţie Transporturi Arad au fost sesizaţi prin 112 despre faptul că, într-un tren care circula pe ruta Arad-Timişoara, o persoană ar fi fost agresată fizic, fiindu-i sustrasă suma de 4.300 de lei. În urma investigaţiilor efectuate sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad, au fost identificaţi doi bărbaţi, de 22 şi 42 de ani, din judeţele Bihor şi Timiş, care în baza probatoriului administrat au fost reţinuţi pentru 24 de ore, pe numele acestora magistraţii Judecătoriei Arad emiţând un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile“, a informat, miercuri, IPJ Arad.

Suspecţii, care au cazier pentru fapte similare, sunt cercetaţi pentru tâlhărie calificată.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.