Ziarul electronic al arădenilor

Distincția „Bene Merenti“ pentru elevele din Arad care au obținut media 10 la Bacalaureat

Elevele arădene de 10 la examenul de Bacalaureat au primit marți distincția Bene Merenti din partea președintelui Consiliului Județean Arad, Iustin Cionca.

„Le felicit pentru rezultatele extraordinare, sunt o mândrie pentru județul nostru. Am avut plăcerea să discutăm astăzi despre planurile lor și mă bucur că își doresc să continue studiile în România, fiindcă avem nevoie de tineri bine pregătiți, capabili și determinați”, a declarat Iustin Cionca, președintele Consiliului Județean Arad.

Cele două eleve care au obținut media 10 la examenul de Bacalaureat sunt Denisa Ștefea și Ioana Paul, absolvente ale Colegiului Național „Moise Nicoară”.

Acestea au fost însoțite de Diana Achim, directoarea Colegiului „Moise Nicoară”, și de Marius Göndör, inspectorul școlar general al IȘJ Arad.

Distincția „Bene Merenti” a fost înființată cu ocazia aniversării a 30 de ani de activitate a Consiliului Județean Arad și este acordată de președintele Consiliului Județean pentru personalități care se implică în proiectele de dezvoltare a Aradului și pentru arădeni cu rezultate excepționale în domeniile lor de activitate.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Consiliul Județean Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.