Ziarul electronic al arădenilor

Diploma „Arădeni cu care ne mândrim”, acordată dr. Ioana Vornic, cea care a modernizat un salon al Maternității

Gestul medicului Ioana Vornic, care a modernizat din banii săi un salon al Spitalului Matern, a fost apreciat de deputatul Sergiu Bîlcea. Acesta i-a acordat diploma „Arădeni cu care ne mândrim” pentru exemplu de generozitate și implicare în tratarea pacienților.

„Gestul doamnei doctor Ioana Vornic este cu totul deosebit, arată o implicare mult dincolo de fișa postului. Este un exemplu de implicare și de generozitate de grijă față de doamnele care ajung în spital. Astfel de fapte inspiră, sunt un model pentru toată lumea, indiferent dacă vorbim despre medici sau despre alte profesii: este pur și simplu dorința de a face lumea din jur mai bună, mai frumoasă. M-a impresionat modestia doamnei doctor Ioana Vornic, care este puțin incomodată de popularizarea gestului său. Eu cred dimpotrivă că astfel de gesturi trebuie cunoscute și apreciate de cât mai mulți oameni, pentru că lumea se schimbă cu puterea exemplului”, a spus deputatul Sergiu Bîlcea.

„Spitalul Matern funcționează într-o clădire în care nu se pot realiza investiții. Consiliul Județean a obținut finanțare de aproape 100 de milioane de euro pentru Complexul Matern-Pediatrie, dar până vom reuși să beneficiem de această investiție și de un spital modern, astfel de gesturi ajută mame și copii, ne dau încredere prin solidaritate”, a spus deputatul liberal.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Departamentul de Comunicare al PNL Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

De Ziua Femeii, o doctoriţă din Arad le-a oferit mămicilor un salon de spital renovat din banii ei

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.