Ziarul electronic al arădenilor

Dennis Man, cel mai bun atacant din Serie B, pe baza notelor

Arădeanul Dennis Man, internaţionalul român al echipei Parma, este cel mai bun atacant din actualul sezon din Serie B, divizia a doua a campionatului de fotbal al Italiei, pe baza mediei notelor acordate de site-ul TuttoMercatoWeb.

Media notelor primite de Dennis Man este 6,52. Fotbalistul român este urmat de Gennaro Tutino, de la echipa Cosenza, cu o medie notelor de 6,45. Top 5 este completat de: Massimo Coda (Cremonese), 6,45, Joel Pohjanpalo (Venezia), 6,36; Dennis Johnsen (Cremonese), 6,35.

Man are 9 goluri în 19 meciuri pentru echipa sa în această ediţie de Serie B.

Man este pe locul 2 în topul celor mai buni jucători din Serie B, alcătuit tot de TuttoMercatoWeb. El este devansat de Daniele Casiraghi, mijlocaşul formaţiei Sudtirol, cu o medie de 6,66. Pe următoarele locuri sunt Jari Vandeputte (Catanzaro), 6,47; Francesco Bardi (Reggiana), 6,45; Gennaro Tutino (Cosenza), 6,45; Massimo Coda (Cremonese), 6,45.

Au fost luaţi în calcul jucătorii care au disputat 50% din meciuri.

Man a fost integralist pentru Parma în meciul de sâmbătă, 2-1 pe teren propriu cu Venezia. Primul gol a fost marcat de celălalt jucător român al echipei, Valentin Mihăilă. Pentru Mihăilă, care a evoluat 83 de minute, a fost al treilea gol în actuala stagiune de Serie B, în 18 partide.

Parma este lider în Serie B, cu 48 de puncte după 23 de etape.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.