Ziarul electronic al arădenilor

Cum să îți creezi o garderobă capsulă iarna aceasta? TOP 5 sfaturi

Te gândești în fiecare zi cu ce să te îmbraci și mereu ajungi la concluzia că nimic din dulapul tău nu îți mai place? Dacă răspunsul este da, atunci cea mai bună soluție este să îți creezi o garderobă capsulă.

O astfel de garderobă se referă la a avea piese vestimentare puține, dar versatile, cu care poți crea zeci de ținute! Așadar, dacă și tu vrei să îți creezi una iarna aceasta, citește acest articol în continuare și vezi ce poți face!

Descoperă ce trebuie să faci și tu

      1. Renunță la hainele pe care nu le mai porți

Dacă în dulapul tău sunt haine pe care nu le mai porți de ani buni, atunci renunță la ele! O mare problemă pentru mulți dintre noi sunt hainele numeroase și pe care nu le mai purtăm. De aceea, de multe ori avem senzația că nu avem nimic de purtat, deși garderoba noastră este doldora de haine! Astfel că, donează sau chiar vinde ce nu mai îmbraci și vei vedea cum lucrurile se vor îmbunătăți!

      2. Alege culori neutre 

Pentru a îți face o garderobă capsulă așa cum trebuie, este necesar să îți cumperi haine în funcție de o paletă de culori. Cele mai recomandate culori ar fi cele neutre, fiindcă se pot mixa foarte bine între ele. Poți pune pe lista ta negru, gri, nude, kaki, alb, crem etc. Dacă acestea nu sunt pe gustul tău, atunci alege câteva culori care îți plac și fă-ți propria paletă!

     3. Optează pentru piese versatile

Întregul concept de garderobă capsulă se bazează foarte mult pe versatilitate! Acest lucru înseamnă că este important să îți alegi articole pe care le poți purta în numeroase combinații de ținute și în diverse ocazii. Dacă îți alegi o cămașă, gândește-te cum ar merge aceasta cu o fustă sau cu o pereche de pantaloni pe care le ai deja acasă și dacă o vei purta la mai multe evenimente! Este esențial să ai acest proces în minte de fiecare dată când dorești să îți cumperi ceva nou.

     4. Calitate, nu cantitate!

Cu siguranță și tu știi această vorbă, iar în acest caz este foarte adevărată! Alege să investești în două-trei piese vestimentare de calitate, decât în zeci de haine ieftine. De exemplu, dacă ai nevoie să îți cumperi încălțăminte de iarnă calitativă, poți alege o pereche din colecția de ghete de damă de pe Zeforia.ro. Aici vei gasi diverse modele, inclusiv din piele naturală! Intră să vezi ce opțiuni sunt disponibile și alege modelele preferate.

     5. Cumpără piese vestimentare atemporale

Trendurile din modă se schimbă în fiecare săptămână, de aceea cel mai bine este să ne cumpărăm piese vestimentare atemporale. Ce înseamnă acest lucru? Înseamnă că vei avea în garderoba ta haine care nu se vor demoda, haine care mereu vor fi considerate în trend și fashion.

Așadar, dacă și tu crezi că o garderobă capsulă îți va fi de ajutor, nu mai sta pe gânduri și începe să faci cele menționate mai sus! Cu puțin efort, poți scăpa de stresul alegerii unei ținute!

sursa foto: Pexels.com

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.