Ziarul electronic al arădenilor

Cu toporul la păcănele. Un bărbat din Pecica a distrus un aparat slot-machine

Un bărbat din orașul Pecica este cercetat penal, după ce a distrus cu toporul un aparat de tip slot-machine, nervos fiind că a pierdut o sumă de bani.

Incidentul a avut loc duminică, într-un local din Pecica. Jandarmii au fost sesizați, de un angajat al unei societăți comerciale din oraș, despre faptul că un bărbat a distrus cu un topor un aparat destinat jocurilor de noroc.

„Un echipaj de jandarmerie din cadrul Grupei de Jandarmi Supraveghere și Intervenție Pecica a ajuns de urgență la adresa indicată unde l-a depistat pe bărbatul reclamat. Acesta avea încă  toporul în mână și era sprijinit de peretele societății comerciale“, a informat Inspectoratul de Jandarmi Județean Arad.

În urma verificărilor efectuate, jandarmii au constatat faptul că, bărbatul, în vârstă de 32 de ani, din Pecica, aflat sub influența băuturilor alcoolice, a jucat la aparatele de tip slot-machine, cunoscute sub numele de „păcănele”, unde a cheltuit 800 de lei.

„Dându-și seama că nu-și va mai recupera banii, a plecat acasă, iar după câteva minute s-a întors înarmat cu un topor și a început să lovească aparatul la care a jucat și a pierdut suma de bani“, au spus jandarmii.

Jandarmii au întocmit în acest caz actele de sesizare necesare organelor de urmărire penală, pentru săvârșirea infracțiunii de distrugere.

foto: IJJ Arad

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.