Ziarul electronic al arădenilor

Cu sau fara picioare: Care este cea mai buna alegere pentru un vestiar metalic?

La locul de munca, la sala de fitness sau in scoli, vestiarele metalice se pot dovedi extrem de utile. Acestea permit depozitarea in siguranta a celor mai valoroase bunuri si ofera control total asupra spatiilor.

Utilitatea unui vestiar metalic este una cat se poate de clara, iar avantajele sunt numeroase:

  • Spatiu generos de depozitare;
  • Posibilitatea de compartimentare personalizata, in functie de domeniul pentru care este folosit vestiarul;
  • Rezistenta mare la socuri fizice. Foaia de metal dintr-un vestiar metalic este, de regula, suficient de groasa pentru a face fata eventualelor incercari de distrugere;
  • Posibilitatea de a adauga diverse dotari suplimentare;
  • Posibilitatea de a adauga diverse variante de incuietori. De la incuietorile clasice cu lacat pana la incuietorile moderne cu amprenta sau cu parola, toate pot fi regasite pe un vestiar metalic si au rolul de a spori gradul de siguranta.

Desi este cat se poate de clar ca un vestiar metalic poate oferi o multime de avantaje, alegerea lui poate fi destul de dificila. Pe piata exista numeroase modele care difera in functie de culoare, de calitatea materialului folosit, de dotari sau de modul de constructie.

Una dintre cele mai dificile alegeri ce trebuie facute este legata de picioare.

Care este vestiarul metalic mai bun? Cel cu picioare sau cel pozitionat direct pe podea?

Vestiarul metalic cu picioare. Are marele avantaj de a oferi posibilitatea curatarii podelei de sub el si ofera senzatia de spatiu. Unul dintre dezavantajele sale este legat de stabilitate. Daca nu sunt bine montate, picioarele pot deveni instabile, mai ales atunci cand in interiorul vestiarului sunt puse greutati mari.

Vestiarul metalic fara picioare. Un vestiar metalic fara picioare are avantajul stabilitatii. Daca este prins si in perete, acesta va ramane fix pentru foarte multa vreme. De asemenea, economiseste spatiu care poate fi folosit la depozitare. Din pacate, poate crea presiune asupra podelei si o poate deforma, iar curatenia sub el este foarte dificila.

Ce alte criterii mai conteaza la alegerea vestiarului metalic?

Achizitia unui astfel de produs poate genera probleme la care nici nu te astepti. Tocmai de aceea, este bine sa analizezi cu atentie fiecare aspect si sa te asiguri ca magazinul din care il cumperi ofera atat produse de buna calitate, cat si servicii foarte bune, cum ar fi Viamond.

In primul rand, analizeaza materialul, dimensiunile vestiarului si dotarile suplimentare pe care acesta le are. De asemenea, acorda atentie maxima modului in care metalele sunt sudate intre ele si modului in care se face livrarea. Fiind vorba despre livrarea unor piese de mobilier de dimensiuni mari, aceasta trebuie sa se faca foarte atent, in asa fel incat vestiarul sa ajunga la destinatie in cea mai buna stare.

Daca totul este in regula iar vestiarul este pus pe pozitie, acesta poate avea o durata de viata uriasa si poate deservi mai multe generatii, indiferent ca se afla intr-o sala de sport, intr-o scoala, intr-o clinica medicala sau intr-un spatiu industrial.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.