Ziarul electronic al arădenilor

Criterii pentru alegerea de mese de cafea utile si deosebite

De cele mai multe ori, alegerea unei mese de cafea este o decizia grea, care necesita mult timp de gandire. Rareori sunt cazurile in care masa aleasa se potriveste perfect in decorul incaperii si este exact ceea ce ne doream.

Astfel, ne-am gandit sa structuram acest articol in asa fel incat sa iti oferim cele mai importante detalii care pot face diferenta dintre o masa de cafea obisnuita si una ideala nevoilor tale.

Criterii pentru alegerea unei masute de cafea:

1. Stilul

Din punctul de vedere al stilului, trebuie sa alegi mese de cafea care sa fie in acelasi ton cu restul elementelor din incapere. Daca in sufragerie predomina stilul clasic, atunci ar trebui sa alegi o masuta de cafea in acelasi stil. De exemplu, poti alege masutele de cafea oferite de Naturlich. Acestia au o gama variata de mese de cafea, in diverse forme si culori, potrivite mai multor stiluri de amenajare, astfel incat ai posibilitatea de alege exact ce ti se potriveste.

2. Materialul de fabricatie

Materialul de fabricatie este un criteriu important atunci cand trebuie sa alegi dintr-o multitudine de mese de cafea. Pe langa faptul ca acesta trebuie sa fie superior, trebuie sa coincida cu cel din care este fabricata mobila pentru camera de zi. Bineinteles, acest aspect nu este unul batut in cuie. Poti la fel de bine sa alegi o masuta de cafea din sticla securizata.

3. Functionalitatea

Chiar si o masuta de cafea poate avea functionalitati multiple. Tocmai de aceea, unele mese de cafea sunt construite in asa fel incat sa permita si depozitarea unor obiecte, precum reviste, agenda de lucru sau alte lucruri pe care ti le doresti la indemana. Pot fi folosite pe post de birou sau ca si suport pentru obiecte de colectie.

4. Forma

Ei bine, stim cu totii ca sunt disponibile pe piata mai multe forme pentru mesele de cafea: rotunde, ovale, patrate, dreptunghiulare, cu forme atipice si spectaculoase. Cele rotunde si ovale se potrivesc foarte bine cu scaunele si canapele extensibile, iar cele rectangulare sunt ideale pentru spatiile de servit in forma de L. Cele cu forme atipice se potrivesc in incaperile iesite din comun ca si design.

5. Pozitionarea

Ultimul, dar la fel de important criteriu. Masuta de cafea tebuie aleasa si in functie de destinatia ei. Daca vorbim despre ea ca mobila pentru camera de zi, atunci masuta are rolul atat de a completa decorul, cat si de  fi utila atunci cand avem musafiri musafiri sau dorim sa avem diverse momente in familie. In schimb, daca este pozitionata in camera copilului, aceasta va fi folosita si pe post de birou, motiv pentru care ar fi ideal sa aiba spatii pentru depozitarea obiectelor.

Inainte de a te decide ce tip de masuta de cafea sa alegi, ar fi bine sa te gandesti daca vrei sa aiba si alte intrebuintari. De asemenea, trebuie sa tii cont de modul de amenajare al spatiului si sa optezi pentru materile de inalta calitate, pentru a fi rezistenta si durabila in timp. Chiar daca nu am mentionat culoarea ca fiind un criteriu important, este de la sine subinteles faptul ca trebuie sa fie in aceeasi nota cu restul elementelor din incapere.

Prin urmare, daca tii cont de toate criteriile prezentate anterior, fii sigur ca vei reusi sa alegi o masuta de cafea deosebita pentru incaparea ta, care sa se plieze nevoilor tale si sa iti fie de folos cu fiecare ocazie!

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.