Ziarul electronic al arădenilor

Cionca, la învestirea noilor consilieri județeni: „Haideți să muncim mai mult și să vorbim mai puțin!“

„Haideți, de acum, să muncim mai mult și să vorbim mai puțin, să fim împreună în efortul de a realiza lucrări de calitate în județ, pe drumuri, în spital, în sistemul de asistență socială, în instituțiile subordonate“, le-a transmis președintele Consiliului Județean Arad, Iustin Cionca, noilor consilieri județeni.

La Consiliul Județean Arad s-a desfășurat, sâmbătă, ședința de învestire a noilor consilieri și a președintelui Iustin Cionca, pentru al doilea său mandat la conducerea CJ.

În discursul rostit la preluarea celui de-al doilea mandat de președinte CJ Arad, Cionca le-a cerut consilierilor județeni „solidaritate pentru implementarea proiectelor de dezvoltare a județului“.

„Mandatul pe care l-am primit fiecare dintre noi ne obligă în special în relația cu arădenii și abia apoi în activitatea politică. Este un mandat dificil, trebuie să gestionăm una dintre cele mai grele încercări din istoria recentă a omenirii, pandemia de Coronavirus. De aceea, vă rog să faceți doar politica Aradului, să fim solidari în proiectele de dezvoltare și să evităm blocajele în finanțarea și implementarea proiectelor județene.

Campania noastră electorală s-a încheiat, sunteți pe funcție. Haideți, de acum, să muncim mai mult și să vorbim mai puțin, să fim împreună în efortul de a realiza lucrări de calitate în județ, pe drumuri, în spital, în sistemul de asistență socială, în instituțiile subordonate! Avem mult de lucru în următorii patru ani. Ca prioritate avem atragerea fondurilor europene, unde și în ultimii patru ani Consiliul Județean Arad a fost printre cele mai eficiente la nivelul administrațiilor județene. (…) Închei printr-o propoziție rostită de unul dintre primarii Aradului din perioada interbelică: «Aradul trebuie să prospere!». Doamnelor și domnilor colegi, indiferent de partidele din care faceți parte, vă rog să aveți asta în vedere în fiecare dintre inițiativele și activitățile dumneavoastră“, a spus Iustin Cionca.

La evenimentul de sâmbătă a participat și premierul României, Ludovic Orban. Acesta și-a declarat susținerea pentru proiectele Aradului și a subliniat parteneriatul cu președintele reales al Consiliului Județean, Iustin Cionca. A fost pentru prima dată când un prim-ministru al României participă la investirea consilierilor județeni și a președintelui CJ Arad.

Consilierii județeni care au depus, sâmbătă, jurământul: Bulbuc Ionel, Popa Garofița, Sinaci Ionel-Dorel, Borha-Gheorghe-Vasile, Crișan Ioan, Stan Simona-Lucia, Plaveți Ioan, Dinga Stefania-Patricia, Ulici Ion, Crișan Corina-Anka, Bozga Doru, Blaga Bogdan-Marius, Stanca Dorin-Marcel, Lazăr-Onescu Irina, Tripon Florin, Anghel Răzvan-Paul, Luca Samuel, Cătană Vasile-Valer, Orza Gheorghe, Țole Daniel-Ioan, Gligor Alin-Sorin, Dihel Mariana Daniela, Remețan Florin, Pero Tamas-Carol.

Orban promite: „Guvernul va fi alături de Arad şi va susţine mai multe proiecte de dezvoltare a oraşului“

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.