Ziarul electronic al arădenilor

Chestionar online privind activitatea Tribunalului Arad

Biroul de informare şi relaţii publice din cadrul Tribunalului Arad este abilitat să aducă la cunoştinţa opiniei publice următoarele:

Întrucât părerea participanţilor la actul de justiţie este importantă pentru noi, Tribunalul Arad, cu sprijinul Curţii de Apel Timişoara, a lansat un chestionar online privind percepţia participanţilor la actul de justiţie asupra activităţii Tribunalului Arad şi a judecătoriilor din circumscripţia  teritorială a acestuia.

Prin intermediul acestui chestionar, participanţii la actul de justiţie au posibilitatea  de a ne transmite online punctul de vedere cu privire la activitatea desfăşurată în cadrul instanţelor din judeţul Arad.

Chestionarul este disponibil pe site-ul Tribunalului Arad, https://tribunalularad.ro şi  pe portalul instanţelor de judecată, http://portal.just.ro, Tribunalul Arad, la secţiunea „Informaţii de interes public”.

Chestionarul elaborat de Curtea de Apel Timişoara şi Tribunalul Arad este anonim, completarea acestuia durează doar câteva minute, iar rezultatele vor fi utilizate pentru a îmbunătăţi activitatea instanţelor  şi pentru a creşte calitatea actului de justiţie la nivelul instanţelor arădene.

Aşteptăm cu interes opiniile şi sugestiile  participanţilor la actul de justiţie  asupra activităţii desfăşurată  de instanţele arădene.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Tribunalul Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.