Ziarul electronic al arădenilor

Casa Funerară Luca îți oferă tot sprijinul de care ai nevoie

Daca a decedat o persoana draga tie si nu ai mai organizat niciodata o inmormantare, cu siguranta, nu stii care sunt masurile pe care le poti lua. Acestea sunt poate unele dintre cele mai dificile momente cu care se poate confrunta cineva si oricine are nevoie de sprijin.

Aici intervin cei de la Casa Funerara Luca care pot ajuta orice familie sa treaca mai usor peste durere si sa organizeze ceremonia de inmormantare.

Respectarea traditiilor

Cine nu a participat niciodata la o inmormantare, cu siguranta nu stie care sunt pasii pe care trebuie sa ii puna in practica. In schimb, cu sprijinul oferit este mult mai simplu pentru oricine si fiecare familie poate sa depaseaca bataile de cap. Serviciile disponibile la Casa Funerara Luca sunt dedicate locuitorilor din Bucuresti, dar si din Ilfov, motiv pentru care se acopera o zona foarte vasta.

Totodata, serviciile sunt non stop, motiv pentru care nu conteaza la ce ora ne confruntam cu o problema, important este ca stim ca intotdeuana gasim pe cineva care sa ne ajute. Mai mult, echipa de aici este foarte experimentata si capabila sa gaseasca solutiile ideale chiar si pentru cele mai complicate situatii, iar orice familie va fi multumita pe deplin de conditii.

Nu sunt multe familii care au la cunostinta faptul ca pot avea acces la un ajutor de inmormantare oferit de stat. Procedurile se dovedesc a fi destul de complicate, fiind necesare mai multe proceduri, insa Casa Funerara Luca ofera sprijin pentru a fi mai usor pentru oricine sa obtina ajutorul care in anumite cazuri poate sa acopere integral costurile ceremoniei de inmormantare.

Pachetele potrivite

Mai mult, aici sunt propuse mai multe pachete de inmormantare, iar fiecare dintre acestea se pot personaliza pana la cele mai mici detalii. Toate au fost special concepute pentru a acoperi posibilitatile tuturor familiilor, iar preturile incep de la 1250 de lei si pot ajunge pana la 8000 de lei. Bineinteles, se gasesc si multe variante de mijloc, astfel ca la serviciifunerareluca.ro putem gasi cele mai bune optiuni pentru toate familiile, efortul fiind chiar minim.

Casa Funerara Luca restituie chiar si pana la 1750 de lei din ajutorul de inmormantare, fapt care in multe cazuri acopera integral costurile aferente ceremoniei. Chiar si atunci cand discutam de cele mai accesibile pachete din punct de vedere financiar, acestea sunt complete si cuprind tot ce este necesar pentru a organiza un asemenea eveniment. Putem aminti de sicriurile complet echipate, inclusiv cu lenjerie, de crucea din lemn inscriptionata si de setul de orare (cel mic si cel mare).

Doctorul care constata decesul se ocupa si de imbalsamare si elibereaza certificatele necesare pentru organizarea ceremoniei de inmormantare. Urmeaza toaletarea decedatului care cuprinde spalatul si imbracatul, preluarea de la domiciliu, accesul la frigider intre 12 si 24 de ore si asezarea in sicriu.

Sprijinul de care ai nevoie

Totodata, Casa Funerara Luca ofera sprijin pentru a pregati toate actele necesare in vederea obtinerii mai multor documente de care este nevoie, capitol la care amintim de certificatele de deces, de adeverinta de inhumare si de autorizatiile pentru depunerea la capela si pentru transport. Tot echipa se ocupa de transportul funerar la biserica si cimitir si de manipularea sicriului. Printre accesoriile incluse amintim si de batiste, doliu pentru piept si usa, de toiaj, de pachete cu alimente, sticle cu vin si ulei, prescuri si nu numai.

Asemenea evenimente nu vor fi niciodata unele placute, insa cu sprijinul specialistilor se pot transforma in ceremonii frumoase prin care ne putem aminti de cei dragi. Opteaza pentru serviciile celor de la Casa Funerara Luca si treci mai usor peste momentele dificile din viata ta.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.