Ziarul electronic al arădenilor

Care sunt pasii pentru a obtine fisa medicala pentru permis?

In sfarsit ai apucat sa te inscrii la scoala de soferi! Din placere sau din nevoie, este un lucru bine cunoscut ca sofatul nu se invata de pe o zi pe alta. E nevoie de rabdare, practica, atentie si o lunga serie diversificata de cunostinte (rutiere, tehnice, legislative si medicale).

Cu siguranta stii ca, pentru a intra in posesia carnetului de sofer, este nevoie sa treci un examen teoretic si unul practic.

Un lucru despre care se discuta mai putin, dar care este la fel de important si fara de care nu se poate elibera documentul dorit, este examenul medical. Stai linistit, pentru acesta nu ai nimic de invatat! Este necesar doar sa parcurgi 3 pasi simpli si vei fi apt pentru a obtine fisa medicala permis. Iata tot ceea ce trebuie sa faci!

  1. Programeaza-te

Pentru ca traim intr-o epoca in care digitalizarea este la moda, dar si pentru a evita aglomeratia, acum te poti programa online. Intra pe site-ul www.fisamedicala.info, acceseaza sectiunea „Fisa Medicala Permis Auto” si in josul paginii vei gasi rubrica „Solicita o programare”.

Completeaza campurile colorate in albastru cu numele tau, adresa de email, numarul de telefon si selecteaza data la care poti sa te prezinti la sediul clinicii Standard Med. Vei observa ca exista si un spatiu liber in care poti trimite un mesaj.

Apasa butonul „Trimite acum” si gata! In cazul in care ai nelamuriri, poti apela numerele de telefon 0722.435.435, 0314.053.950 sau poti trimite un mail la adresa programari@fisamedicala.info. Primul pas pentru a obtine fisa medicala pentru permis a fost facut!

     2. Actele necesare

Timpul tau este pretios, prin urmare, pentru a nu face doua drumuri pana la clinica, este important sa ai la tine cateva acte:

– Cartea de identitate / buletin;

– Fisa de scolarizare (pentru obtinerea permisului auto);

– Adeverinta de la medicul de familie in care sa se mentioneze daca pacientul figureaza cu boli cronice in evidenta medicului de familie;

– In cazul bolnavilor de diabet tip I, este solicitata o scrisoare medicala de la medicul diabetolog in care sa fie trecute diagnosticul, tratamentul si recomandarea (daca solicitantul este apt pentru a conduce);

Acestea sunt toate documentele de care ai nevoie pentru a obtine fisa medicala pentru permis. Al doilea pas a fost indeplinit cu succes!

      3. Controlul medical

Dupa ce te-ai programat si te-ai asigurat ca ai la tine toate cele necesare, va fi nevoie sa te prezinti la consultul propriu-zis. Este indicat sa vii la sediul clinicii de pe bulevardul Carol I, nr. 45, la parter, apartamentul 5, sector 2, din Bucuresti, cu 15 minute inainte de ora stabilita in programare.

Cladirea se afla chiar in centrul orasului, prin urmare accesul este facilitat de orice mijloc de transport in comun (autobuz, troleibuz, tramvai sau metrou). Odata ajuns la Standard Med, vei face un control medical, lipsit de orice durere, care dureaza numai o ora si vizeaza urmatoarele arii:

– Psihiatrie;

– Medicina interna;

– Ortopedie;

– Neurologie;

– Oftalmologie;

– ORL;

Este util sa stii ca programul clinicii este urmatorul: luni, marti, joi (14:15-18:30), miercuri si vineri (09:00-12:30). Felicitari! Odata facut si al 3-lea pas, vei obtine fisa medicala pentru permis!

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.