Ziarul electronic al arădenilor

„Cântarea cântărilor“. Spectacol religios pe scena Teatrului Clasic „Ioan Slavici” din Arad

Pași mici ne îndreaptă către acel timp din an în care ne umplem sufletele de liniște și lumină.

În care, alături de dragii noștri, trăim bucuria și pacea Sărbătorilor Pascale. Un exercițiu de bine și dăruire se petrece și pe scena Teatrului Clasic  „Ioan Slavici” Arad, acolo unde, în 12 aprilie, de la ora 19.00, în Sala Studio, are loc spectacolul religios: „Cântarea Cântărilor”, cu participarea actriței Oltea Blaga și a Corului psaltic „Sfântul Ioan Damaschin” din Arad.

„Trăim vremuri tulburi, vremuri în care liniștea sufletească e mai mult decât necesară. E vitală. Vă invit cu inima plină de iubire să fiți alături de mine la o întâlnire specială. Un spectacol religios în care vă dau în dar, citind-o, cea mai frumoasă parte din Biblie: Cântarea Cântărilor. Haideți să ne umplem împreună sufletele de bunătate” – spune actrița Oltea Blaga.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Teatrul Clasic „Ioan Slavici” Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.