Ziarul electronic al arădenilor

Canalizarea din Covăsânț, blocată cu chiloți, tampoane, haine, cutii de suc și bere

Stația de pompare care deservește sistemul de canalizare din comuna arădeană Covăsânț a fost blocată de obiectele aruncate de localnici la canalizare.

Autoritățile locale din Covăsânț au anunțat, vineri, că stația de pompare de la sistemul de canalizare din comună a fost afectată de obiectele aruncate de locuitori.

„Degeaba ne străduim să avem condiții cât mai decente pentru vremurile noastre, dacă nu știm să le și folosim civilizat… De două zile ne chinuim să deblocam stația de pompare de la canalizare, pompele fiind blocate cu diferite mizerii care nu ar avea ce căuta în canalizare… chiloți, tampoane, șervețele umede, haine, cutii de suc și bere, etc… Oare de poate fi atât de greu să facem o selecție a gunoiului și să îl punem unde e locul. Toate acestea să știți că ne costă bani, în primul rând pompele costa 1.000 de euro bucata și toate din bugetul local“, se arată într-o postare făcută pe o rețea de socializare, de responsabilii Primăriei Covăsânț.

Aceștia au făcut și un apel către locuitorii comunei: „Haideți să fim mai responsabili, nu e complicat deloc, puțină voință! Mulțumim!“.

foto: Facebook/Primăria Comunei Covăsânț

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.