Ziarul electronic al arădenilor

Călin Bibarț: „Sunt convins că așteptările sunt multe. Vreau un oraș frumos cu oameni zâmbitori și optimiști“

Călin Bibarț, care a câștigat alegerile pentru Primăria Municipiului Arad, le-a mulțumit arădenilor pentru votul acordat și a spus că își dorește „un oraș frumos și oameni zâmbitori și optimiști“.

Într-o înregistrare video difuzată online, Bibarț a spus că știe că așteptările arădenilor sunt multe.

„Am vrut să profit și de această ocazie, online, pentru că, în această perioadă, am fost foarte mult pe Facebook și online, să le mulțumesc tuturor arădenilor care au venit la vot, să le mulțumesc celor care ne-au votat, să-i asigur pe cei care nu m-au votat că, din punct de vedere administrativ, cu toții suntem arădeni și cu toții încercăm să facem din orașul nostru un oraș cât mai frumos. Celor care m-au votat le spun, încă odată, că mă onorează votul lor și, cu siguranță, vom încerca să fim la nivelul așteptărilor.

Sunt convins că așteptările sunt multe, sunt convins că împreună cu Consiliul Local Municipal vom reuși să realizăm cât mai multe și să avem un oraș frumos și oameni zâmbitori și optimiști. Îi asigur pe toți că voi continua rondul de seară. Să ne bucurăm, să privim cu optimism, să sperăm că ne ajută Dumnezeu și trecem cu bine peste vremurile complicate din punct de vedere sanitar. Tragem puțin aer în piept, ne odihnim o zi-două, după alegeri, și, cu siguranță, ne vom revedea sănătoși, voioși și cu Dumnezeu înainte!“, a spus Călin Bibarț.

Liberalul Călin Bibarț a obținut cele mai multe voturi la alegerile pentru funcția de primar al municipiului Arad, urmat fiind de Adrian Wiener (USR-PLUS) și de candidatul PSLC, Mihai Fifor.

Călin Bibarț (49 ani) a fost primar interimar al municipiului Arad din anul 2019, după ce a preluat mandatul de la Gheorghe Falcă, acesta fiind ales europarlamentar.

Alegeri locale 2020. Voturi obținute de candidații la Primăria Municipiului Arad

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.