Ziarul electronic al arădenilor

Câini ținuți în condiții improprii, preluați și duși la Adăpostul public

Mai mulți câini ținuți în condiții improprii au fost preluați și duși la Adăpostul public pentru câini fără stăpân din Arad, în urma unor verificări făcute de polițiști.

„La data de 13 iulie,  polițiștii Biroului pentru Protecția Animalelor au desfășurat o acțiune pe linia verificării condițiilor de deținere a exemplarelor canine de către stăpâni la mai multe locații situate în municipiul Arad. În urma activităților desfășurate au fost aplicate 4 sancțiuni contravenționale în valoare totală de 20.500 de lei, pentru nerespectarea obligației de a asigura adăpost corespunzător, hrană și apă în cantități suficiente, în baza Legii 205/2004 și HCLM 268/2008.

De asemenea, polițiștii au emis un ordin de plasare a animalelor în adăpost, 16 exemplare canine fiind astfel salvate și plasate în Adăpostul Public Arad“, se arată într-o informare remisă de IPJ Arad.

Conform sursei citate, la activități au participat și reprezentanți ai Poliției Locale Arad, împreună cu cei de la Adăpostul public pentru câini fără stăpân din municipiul Arad.

foto: IPJ Arad

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.