Ziarul electronic al arădenilor

Cadre medicale de la Spitalul Orășenesc Ineu, confirmate cu COVID-19

Două cadre medicale de la Spitalul Orășenesc Ineu au fost confirmate, joi, cu noul coronavirus, urmând să fie transferate la Spitalul de Boli Infecțioase Timișoara, a anunțat unitatea medicală pe o rețea de socializare.

„Dragi concetățeni în contextul epidemiologic al infecției cu COVID-19, primele cazuri suspicionate au fost testate în 25.03.2020 și izolate la nivelul Spitalului Orășenesc Ineu. Confirmate pozitiv în 26.03.2020 ora 18.00. Cele două cazuri fac parte din echipa medicală a spitalului nostru. În momentul de față sunt stabile și urmează să fie transferate de la Spitalul Orășenesc Ineu la Spitalul de Boli Infecțioase Timișoara. Vă rugăm să nu intrați în panică!“, este mesajul postat de unitatea medicală din Ineu.

Centrul Naţional de Supraveghere şi Control al Bolilor Transmisibile din cadrul Institutul Naţional de Sănătate Publică a anunțat, joi la amiază, că 153 de cadre medicale şi personal auxiliar sunt confirmate cu COVID-19 la nivel naţional, două dintre acestea fiind din Arad.

CITITI SI: Cadre medicale de la Spitalul Județean Arad, confirmate cu COVID-19

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.