Ziarul electronic al arădenilor

Cablu de rețea secționat. Activitatea Serviciului Permise auto și Înmatriculări, blocată

Activitatea Serviciului Public Regim Permise de Conducere și Înmatriculări Vehicule Arad a fost blocată, după un ce un cablu de rețea a fost secționat accidental în timpul lucrărilor edilitare ce au loc pe Calea Aurel Vlaicu.

Prefectura Județului Arad a anunțat că, în urma secționării accidentale a cablului de rețea, începând de miercuri, aproximativ ora 14.30, nu s-a mai putut realiza conectarea calculatoarelor Serviciului Public Regim Permise de Conducere și Înmatriculări Vehicule Arad cu serverele de la București.

„Drept urmare, până la remedierea situației activitatea Serviciului este serios îngreunată și nu se pot elibera documente. S-a luat legătura cu societatea furnizoare a serviciilor de rețea care încearcă să remedieze problema până la sfârșitul zilei de joi“, a informat Prefectura Arad.

Conform sursei citate, ca urmare a acestei situații, candidații care trebuiau să susțină joi proba practică pentru obținerea permisului de conducere vor fi reprogramați cât mai urgent posibil.

„Rugăm ca celelalte persoane care au avut joi programări pentru alte servicii asigurate de S.P.C.R.P.C.I.V. Arad să se reprogrameze folosind sistemul de programări on-line. Ne pare rău pentru inconvenient și subliniem că acesta a fost provocat de cauze exterioare instituției noastre“, este mesajul transmis de Prefectura Județului Arad.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.