Ziarul electronic al arădenilor

Bibarț: „Bradul de Crăciun din fața Primăriei va fi înlocuit“

Primarul municipiului Arad, Călin Bibarț, a anunțat că bradul de Crăciun amplasat pe platoul din fața Palatului Administrativ va fi înlocuit, fără costuri suplimentare.

„Am dispus să nu se recepționeze și să nu se plătească bradul din fața Primăriei, precum și desfacerea și înlocuirea acestuia fără niciun fel de alte costuri suplimentare“, a anunțat Bibarț, pe o rețea de socializare.

Bradul de Crăciun instalat în faţa Primăriei Arad a devenit ţintă a numeroase critici şi ironii în mediul online, în ultimele zile, din cauza coroanei rare şi a faptului că ramurile par uscate, arădenii considerând că este cel mai urât brad pus în ultimii 30 de ani în centrul oraşului.

Numeroase postări cu pomul de Crăciun fotografiat ziua au fost postate pe reţelele de socializare şi au atras sute de comentarii critice.

În seara zilei de 3 decembrie, zeci de persoane, între care mulţi copii, au participat la aprinderea luminilor din bradul de Crăciun instalat în faţa Primăriei Arad, eveniment la care a fost prezent şi primarul oraşului, Călin Bibarţ.

Bradul de Crăciun din centrul Aradului, ţinta ironiilor

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.