Ziarul electronic al arădenilor

Beneficiari ai ajutorului social, scoși la curățenie pe străzi din Arad

Mai multe străzi din municipiul Arad au fost salubrizate de beneficiari ai ajutorului social, aceștia fiind supravegheați de polițiști locali.

Primăria Arad a anunțat, miercuri, că cinci străzi din municipiu sunt mai curate în urma acțiunii de salubrizare dispuse de polițiștii locali din cadrul Biroul Supraveghere Comunitară, în zilele de 18 și 19 iunie.

„Operațiunile de salubrizare, ce se vor încheia pe data de 21 iunie, sunt derulate de un număr de 26 de beneficiari de ajutor social, supravegheați de polițiștii locali în executarea muncii în folosul comunității. La finalul acțiunii derulate pe străzile Digului, Șiriei, Eftimie Murgu, Mărului, Câmpul Liniștii, respectiv terenul viran din spatele cimitirului Grădiște, au fost adunați circa 1.000 de saci conținând ambalaje de plastic, fragmente de mobilier vechi și alte deșeuri, ridicate ulterior de operatorul local de salubrizare“, se arată într-un comunicat de presă, remis de Primăria Municipiului Arad.

Conform sursei citate, în vederea încasării venitului minim garantat, beneficiarii de ajutor social prestează lunar, pe durata întregului an, diferite munci în folosul comunității.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.