Ziarul electronic al arădenilor

Bărbatul care s-a aruncat de pe un pod în râul Mureș, găsit mort

Cadavrul bărbatului care s-a aruncat, joi seara, de pe un pod în râul Mureș a fost găsit de un echipaj de căutare din cadrul Departamentului de Pompieri Arad.

Bărbatul, în vârstă de 43 de ani, din Sânleani, era sub influența băuturilor alcoolice în momentul în care s-a aruncat în râul Mureș de pe un pod din municipiul Arad.

IPJ Arad a anunțat, joi, că, în jurul orei 20.11, polițiștii au fost sesizați, printr-un apel la 112, despre faptul că un bărbat s-ar fi aruncat de pe un pod din municipiul Arad în râul Mureș.

Pompierii din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Arad a început căutările, iar în cursul zilei de sâmbătă au recuperat cadavrul bărbatului.

„Sâmbătă, echipajul de căutare din cadrul Detașamentului de Pompieri Arad a continuat misiunea pe râul Mureș și, după aproximativ 4 ore, a găsit trupul bărbatului care a sărit de pe pod. Bărbatul de 43 de ani a fost găsit decedat la aproximativ 500 de metri de locul în care a sărit, la suprafață apei, în vegetația de pe mal“, a informat ISU Arad.

Un bărbat sub influența alcoolului s-a aruncat de pe un pod în Mureș. Îl caută pompierii de la ISU

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.