Ziarul electronic al arădenilor

Bărbatul care a tăiat anvelopele la 24 de maşini şi-a descărcat nervii după o ceartă

Bărbatul reţinut miercuri seară, în cazul celor 24 de autoturisme parcate pe o stradă din Arad ale căror anvelope au fost tăiate, ar fi acţionat pentru a-şi descărca nervii în urma unei dispute cu un amic, conform declaraţiilor date în faţa anchetatorilor.

Surse din rândul anchetatorilor au declarat joi, pentru Agerpres, că bărbatul este un om al străzii care îşi petrece timpul mai mult în Gara Centrală din Arad. Acolo ar fi avut o dispută, în noaptea de marţi spre miercuri, cu un amic, tot om al străzii.

Suspectul le-a spus anchetatorilor că pentru a-şi descărca nervii a folosit un cuţit şi a tăiat cauciucurile maşinilor de pe o stradă aflată lângă gară.

Pagubele au fost observate de proprietarii maşinilor miercuri dimineaţă, când au vrut să plece la serviciu sau să îşi ducă copiii la şcoală. Poliţiştii care au făcut cercetări la faţa locului au găsit 24 de autoturisme cu anvelopele tăiate.

Între timp, doar 12 dintre proprietari au dorit să depună plângeri, restul considerând că suspectul nu ar avea posibilitatea să îi despăgubească.

Bărbatul, care are 34 de ani şi este din Arad, a fost reţinut pentru 24 de ore, măsură care expiră joi seară, urmând să fie cercetat în stare de libertate pentru distrugere.

„Având în vedere încadrarea juridică a faptei, nu se poate dispune luarea unei măsuri privative de libertate, nefiind îndeplinite condiţiile legale”, a precizat, la solicitarea Agerpres, Parchetul de pe lângă Judecătoria Arad.

UPDATE Anvelopele a 24 de autoturisme parcate pe o stradă din Arad, tăiate

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.