Ziarul electronic al arădenilor

UPDATE 2 Bărbat înjunghiat pe o stradă din cartierul Aurel Vlaicu

Un bărbat în vârstă de 44 de ani a fost atacat pe o stradă din cartierul Aurel Vlaicu din municipiul Arad pentru a i se sustrage un telefon mobil şi circa 30 de lei pe care îi avea asupra sa, trei suspecţi fiind identificaţi şi duşi la audieri.

Atacul a avut loc, vineri după-amiază, pe strada Constantin Brâncuşi, iar victima este un bărbat de 44 de ani.

„Polițiștii de la Secția 1 din cartierul Aurel Vlaicu au fost sesizați că un bărbat care ar fi fost înjunghiat pe strada Constantin Brâncuși, din municipiu. La fața locului s-a constatat că cele reclamate se confirmă, fiind vorba despre un bărbat de 44 de ani. Din cercetări a reieşit că trei bărbaţi l-ar fi lovit şi ulterior înţepat cu un obiect înţepător, după care i-ar fi sustras bani şi un telefon mobil. Victima a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale, fiind constituită echipa operativă. La scurt timp au fost identificaţi trei bărbaţi, cu vârste cuprinse între 28 şi 41 de ani, din judeţele Sălaj şi Arad, aceştia fiind conduşi la audieri“, se arată într-o informare remisă de IPJ Arad.

Anchetatorii urmează să încadreze fapta fie la tâlhărie, fie la tentativă de omor, după încheierea audierilor.

UPDATE

IPJ Arad a informat că, în baza probatoriului administrat, cei trei bărbați urmează să fie reținuți pe bază de ordonanță, pentru 24 de ore.

„Aceștia vor fi prezentați magistraților de la Tribunalul Arad cu propunerea luării unei măsuri preventive, pentru săvârșirea infracțiunilor de tentativă de omor calificat și tâlhărie calificată. Cercetările continuă sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad“, au precizat reprezentații IPJ Arad.

UPDATE 2

„Judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Arad a dispus arestarea preventivă a celor trei bărbați“, a informat, sâmbătă, IPJ Arad.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.