Ziarul electronic al arădenilor

UPDATE 2 Bărbat înecat în lacul Ghioroc. A fost scos din apă de scafandri

Un bărbat s-a înecat în lacul Ghioroc, el fiind scos la suprafață de scafandri, care l-au căutat aproximativ o oră în apă.

Autoritățile au fost alertate marți, înainte de ora 20.00, iar martorii au spus că un bărbat de aproximativ 30 de ani a intrat în apă și nu a mai ieșit.

Pentru căutarea bărbatului a intervenit ISU Arad, cu un echipaj de scafandri.

După o oră de căutări, bărbatul a fost găsit decedat, la aproximativ 5 metri de mal și la 3 metri adâncime.

În urmă cu 10 zile, un tânăr de 19 ani s-a înecat în lacul Ghioroc. După aproximativ două ore de căutări, scafandrii ISU au recuperat corpul tânărului la cinci metri de mal, la o adâncime de şase-şapte metri.

UPDATE

IPJ Arad a informat că, în jurul orei 19,50, polițiștii de la Secția 7 Rurală Lipova au fost sesizați prin 112 despre faptul că un bărbat s-ar fi înecat în lacul Ghioroc.

„La fața locului s-a deplasat un detașament ISU și scafandri care, în jurul orei 21.00 au găsit cadavrul bărbatului înecat. A fost identificat în persoana unui bărbat de 28 de ani, din Covăsânț. Cadavrul a fost transportat la Serviciul Județean de Medicină Legală în vederea efectuării autopsiei, în cauză fiind întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă“, a mai informat IPJ Arad.

UPDATE 2

Reprezentanții IPJ Arad au explicat de ce se întocmește dosar penal pentru ucidere din culpă în acest caz: „Se întocmește un dosar penal pentru cercetarea cauzelor care au dus la decesul persoanei în cauză. Dacă se constată că nu sunt suspiciuni cu privire la cauză (de ex. moarte accidentală), se va clasa dacă nu sunt întrunite elementele constitutive ale infracțiunii“.

Tânăr de 19 ani, găsit înecat în lacul Ghioroc

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.