Ziarul electronic al arădenilor

Bărbat din Arad, rănit în urma unei explozii în locuința sa

Un bărbat în vârstă de 68 de ani, din municipiul Arad, a fost transportat la spital cu arsuri la față și mâini, în urma unei explozii în apartamentul său, provocată de o acumulare de gaze provenite de la o butelie.

Pompierii au fost solicitați, duminică, să intervină pe strada Mărășești din municipiul Arad, unde a avut loc o explozie.

„La fața locului a fost găsită o victimă, un bărbat de 68 ani, cu arsuri la nivelul brațelor și feței. A fost preluat de echipajul Serviciului de Ambulanță Județean, conștient și cu arsuri de gradele I și II, pe față și la mâini“, a informat ISU Arad.

Conform primelor cercetări, explozia s-a produs ca urmare a unei acumulări de gaze în baia locuinței, unde proprietarul folosea o butelie pentru a alimenta arzătorul cazanului de apă. „Furtunul de alimentare prezența defecțiuni. Proprietarul a intrat în baie și în momentul în care a aprins becul s-a produs explozia“, au precizat reprezentanții ISU Arad.

Explozia a proiectat elemente din construcţia clădirii – cărămizi, bucăţi de tâmplărie – la o distanţă de 20 de metri pe Strada Mărăşeşti. În zonă nu erau trecători în acel moment. Două autoturisme parcate însă au fost avariate.

În locuință, într-o altă încăpere, se afla și soția bărbatului, însă aceasta nu a fost rănită.

foto: ISU Arad

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.