Ziarul electronic al arădenilor

Bărbat arestat după ce a intrat într-o casă din Arad şi a tras un foc de armă

Un bărbat din Arad a fost arestat preventiv, după ce a intrat în casa altui bărbat, de la care ar fi avut de recuperat bani, iar în urma unui conflict cu acesta, l-a ameninţat cu moartea şi a tras un foc de armă în direcţia sa, însă nu l-a nimerit.

Potrivit unui comunicat remis, luni, de Parchetul de pe lângă Tribunalul Arad, incidentul a avut loc la sfârşitul săptămânii trecute, când suspectul ar fi intrat fără drept în locuinţa din municipiul Arad a victimei, unde ar fi ameninţat-o cu moartea.

În urma conflictului dintre cei doi pe tema unei presupuse datorii mai vechi, suspectul a scos un pistol ascuns într-un prosop şi a tras spre victimă.

„A început o dispută verbală între cei doi, fondată de neplata unei datorii bănești, după care inculpatul a amenințat cu moartea pe persoana vătămată, pentru a-l constrânge să îi dea presupusa datorie. Ulterior, inculpatul a scos un pistol din prosopul de plajă de culoare multicoloră, cu care a efectuat un foc de armă în direcția persoanei vătămate, nimerind însă televizorul din încăpere, plecând apoi într-o direcție necunoscută“, se arată în comunicatul de presă remis de Parchetul de pe lângă Tribunalul Arad.

Victima a depus plângere, iar cazul a fost preluat iniţial de către procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad, fiind cercetate infracţiunile de nerespectare a regimului armelor şi muniţiilor, uz de armă letală fără drept, violare de domiciliu, distrugere şi şantaj formă agravantă în formă continuată.

Judecătorii au decis arestarea preventivă pentru 30 de zile, iar luni cazul a fost preluat de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad, care suspectează comiterea infracţiunii de tentativă de omor.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.