Ziarul electronic al arădenilor

AUR: Atacurile lui Falcă la adresa AUR nu pot ţine loc pentru nerealizările sale din PE

Reprezentanţii AUR au transmis că europarlamentarul PNL Gheorghe Falcă încearcă să câştige puncte la capitolul propagandă, după ce a fost dezamăgit de lipsa propriilor rezultate în actualul mandat de eurodeputat.

Reacţia vine în contextul în care Falcă a lansat o serie de acuzaţii la adresa mai multor partide europene, în rândul cărora ar figura şi AUR, pe care le clasifică drept extemiste şi care ar fi susţinute financiar de regimul de la Moscova.

„Gheorghe Falcă utilizează în acest fel nu doar un punctaj de partid, dar recurge la singura diversiune posibilă care ar abate atenţia românilor de la picajul dramatic în care se află PNL.

Europarlamentarul, care nu a intrat nici măcar o singură dată în atenţia celor care l-au ales pentru vreo iniţiativă sau luare de poziţie favorabilă românilor sau măcar arădenilor, recunoaşte indirect falimentul guvernării PNL – PSD – UDMR. Falcă susţine că ascensiunea AUR ar fi favorizată de prăbuşirea nivelului de trai din România.

Dacă ar fi adăugat şi lunga listă de măsuri antinaţionale adoptate de liberali în ultimii trei ani de guvernare, precum şi datoria publică gigantică şi împrumuturile de zeci de miliarde de euro prin care premierii PNL şi-au subvenţionat impostoratele la şefia guvernelor, Gheorghe Falcă ar fi reuşit să rostească poate primul adevăr din acest an”, au explicat reprezentanţii AUR, luni într-un comunicat de presă.

Sursa citată mai spune că printre cedările şi umilinţele la care Gheorghe Falcă şi colegii săi europarlamentari au fost „complici sau martori tăcuţi se numără monumentalul eşec al aderării României la Spaţiul Schengen, dezastrul produs de strategia de decarbonizare a sistemului energetic naţional şi certificatul electronic COVID”. (….)

Gheorghe Falcă a fost întrebat de publicaţia online PS News dacă există îngrijorări la Bruxelles cu privire la mesajele promovate de AUR în România.

„Toate partidele extremiste nu sunt apreciate în Parlamentul European”, a precizat europarlamentarul, fost primar al municipiului Arad, care a susţinut că „nu se discută la Bruxelles mesajele AUR în România „pentru că nu doar în România ruşii finanţează, ruşii finanţează în România o parte foarte mică, ei finanţează foarte mult în Germania”.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.