Ziarul electronic al arădenilor

Arme confiscate de polițiști. Una era ascunsă în peretele unei case din Lipova

Două arme de tir sportiv au fost confiscate în urma unei percheziții domiciliare efectuate la Nădlac, iar polițiștii au găsit o armă ascunsă în peretele unei case din Lipova.

IPJ Arad a anunțat că polițiștii din cadrul Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, împreună cu cei din Nădlac, au pus în aplicare, sâmbătă, un mandat de percheziție domiciliară, la imobilul unui nădlăcan, de 29 de ani.

„Au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor două arme de tir sportiv cu aer comprimat, calibrul 5,5 milimetri, una fiind prevăzută cu lunetă, și 700 bucăți alice de același calibru.  Din cercetări a reieșit că armele și muniția ar aparține unui bărbat de 39 de ani, din Nădlac, în cauză fiind continuate investigațiile pentru contrabandă calificată și nerespectarea regimului armelor și municțiilor, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad“, se arată într-o informare remisă, luni, de IPJ Arad.

De asemenea, polițiștii cercetează un bărbat în vârstă de 55 de ani, din Lipova, care deținea la domiciliu, ascunsă într-un perete, o armă (pușcă) cu alice și lunetă, fără a fi autorizat legal.

„Arma a fost ridicată în vederea continuării cercetărilor, pe numele celui în cauză fiind întocmit un dosar penal pentru nerespectarea regimului armelor și munițiilor“, a mai informat Inspectoratul de Poliție al Județului Arad.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.