Ziarul electronic al arădenilor

Arestaţi preventiv. Trei bărbaţi care petreceau pe o stradă din Arad au atacat forţele de ordine

Trei bărbaţi din muncipiul Arad au fost arestaţi, luni, pentru ultraj, după ce au atacat forţe de ordine care au intervenit pentru că mai mulţi localnici petreceau în stradă, în pofida restricţiilor impuse de starea de urgenţă.

Purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad, Andreea Ailioaie, a declarat că cei trei bărbaţi au agresat poliţişti şi jandarmi.

Persoanele în cauză sunt cercetate pentru comiterea infracţiunii de ultraj, iar judecătorii au admis propunerea de arestare preventivă pentru 30 de zile“, a precizat Ailioaie.

Surse din rândul anchetatorilor au declarat că intervenţia a avut loc pe strada Şezătorii, din municipiul Arad, unde în jur de 20 de persoane ar fi petrecut în stradă, cu muzică, iar în urma unui apel la 112 făcut de un şofer, la faţa locului s-a deplasat o patrulă formată dintr-un poliţist şi un jandarm.

Aceştia ar fi fost loviţi de către localnici, când li s-a cerut să intre în case, iar ulterior au intervenit şi alte forţe de ordine, fiind identificaţi trei dintre agresori.

sursa: Agerpres

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.