Ziarul electronic al arădenilor

Arădean mort după ce a căzut din barcă, în Delta Dunării

Un bărbat din Arad, în vârstă de 39 de ani, a murit, duminică, în lacul Isac din Delta Dunării, după ce a căzut din barca cu care mergea la pescuit.

Conform Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Tulcea, arădeanul se afla în barcă împreună cu alţi doi prieteni.

La un moment dat, ambarcaţiunea s-a clătinat, iar bărbaţii au căzut în apă.

„Barcagiu era chiar proprietarul pensiunii, doi turişti stăteau la mijlocul bărcii, iar cel care avea să îşi piardă viaţa, în partea din faţă. La un moment dat, cel din față s-a ridicat în picioare şi, în glumă, a încercat să pozeze în postura actorului Leonardo di Caprio, din filmul Titanic, ridicându-se drept şi cu mâinile întinse în lateral. Pentru că s-a ridicat brusc, barca a intrat în balans şi toţi cei trei turişti au căzut în apă. Cei doi de la mijlocul bărcii au căzut pe laterale, dar cel din faţă a căzut exact sub ambarcaţiune şi a fost tăiat pe burtă de elice, fiindu-i provocată o rană de 20 de centimetri. Practic, omul a fost eviscerat. A fost scos din apă şi dus la mal, unde un echipaj de ambulanţă cu medic a aplicat protocolul de resuscitare. Din nefericire, pentru arădeanul de 39 de ani nu s-a mai putut face nimic“, scrie realitateadetulcea.ro.

„Poliţiştii efectuează cercetări pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs acest eveniment, în cadrul unui dosar penal, întocmit sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă“, a informat IPJ Tulcea.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.